Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ταξίδι στην Βαρκελώνη με τον Παναθηναϊκό

Το ταξιδιωτικό γραφείο Bmi Travel οργανώνει ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.
Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής με απευθείας ναυλομένες πτήσεις εκτός του 4 ημέρου που πετάει με ALITALIA μέσω Ρώμης, Μεταφορές από & το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας 4* & 5*, Πρωινό σε καθημερινή βάση, Πανοραμική ξενάγηση πόλεως, Μεταφορές από & προς το γήπεδο της Βαρκελώνης ( Camp Nou ) και επιστροφή στο ξενοδοχείο ή στο αεροδρόμιο μετά το τέλος του αγώνα, Συνοδός του γραφείου μας, Ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων 110 €, Εισιτήρια του ματς που είναι εξασφαλισμένα, Ότι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα και στο ακόλουθο πρόγραμμα.

Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, αναχώρηση για την Βαρκελώνη με πτήση τσάρτερ στις 09:00. Άφιξη, πανοραμική ξενάγηση πόλης και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Βαρκελώνη. Το απόγευμα συγκέντρωση στην reception του ξενοδοχείου για να μεταφερθούμε στο γήπεδο με πούλμαν για την παρακολούθηση του αγώνα. Με το τέλος του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: BΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου και θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα στις 13:00.

Δείτε τιμές και αναχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου